degsk.nl Nieuws en Informatie over zwemmen
 • 10 Top Manieren om Melbourne, Venue voor de Australian Open Tennis Ontdek. 18 tot 31 januari

  0
  scissors
  April 17th, 2012adminNieuws

  artikel door Graeme Lanham

  De Australian Open Tennis Championships is een evenement dat ‘s werelds beste tennissers, waaronder Serena Williams, Roger Federer, Rafael Nadal, Venus Williams en Andy Murray.

  Het wordt gehouden in eind januari, trekt begin Freruary per jaar.

  De gaststad, Melbourne is populair bij spelers en bezoekers, Ze zijn gek op zijn warme klimaat en gemakkelijk laid back Australische manier van leven.

  tweede grootste stad van Australië, is gerangschikt als sportieve hoofdstad van Australië. Ook De Australische Formule 1 Grand Prix en de Australische Motorcycle kampioenschappen organiseert.

  Elk jaar, de beroemde Melbourne Cricket Ground is de locatie voor de tweede kerstdag cricket test, een wedstrijd tussen Australië en een andere cricket-natie.

  Maar er is meer naar Melbourne dan sportevenementen. Het is ook van Australië mode en cultureel kapitaal en trekt bezoekers van over de hele wereld om te genieten van het landschap en levendige sfeer.

  Volgens de meest recente Roy Morgan poll, Melbourne is het meest wenselijk vakantie Australië bestemming, vooral om te winkelen , theater en lekker eten.

  Ik ben een regelmatige bezoeker van de stad, genaamd “Het Parijs van het Zuiden” en altijd genieten van het maken van nieuwe ontdekkingen.

  Hier zijn 10 suggesties om u te helpen het meeste uit uw bezoek.

  1.Ga naar het VVV Centre in Flinders Street, nabij Australië plein om te informeren naar gratis openbaar vervoer en speciale evenementen.

  2. Loop langs de Yarra River vanaf de Rod Laver Tennis Centre, genieten van het uitzicht op de stad en verder door Southbank voor een maaltijd of gewoon genieten van de sfeer.

  3. Bezoek de twee grote musea in de Federation Square en St Kilda Road. Ze bevatten de schilderijen van de top artiesten van Australië.

  4. Neem een ​​riviercruise of de rivier op of in de richting van de oceaan op Williamstown.

  5. Loop langs St Kilda Road aan de Shrine of Remembrance en terug te keren naar de stad door parken aan het Tennis Centre.

  6. Bezoek Lygon St Carlton voor een authentieke Italiaanse maaltijd. Vergeet niet af te dingen! Een andere culinaire beleving in het Chinatown district. De ‘s werelds grootste voedsel en wijn festival vindt plaats in Melbourne van 12 tot 23 maart.

  7. Bezoek de Victoria Markets voor een goedkope maaltijd, op te halen een souvenir en genieten van de sfeer.

  8. Neem een ​​tram naar de Bayside buitenwijk van St Kilda voor een duik, maaltijd of wandelen langs de boulevard. De zeer populaire St Kilda Festival vindt plaats van 06 tot 14 februari en trekt de crème van muzikaal talent van Australië.

  9. Ontdek trotse sportieve erfgoed van Melbourne met een rondleiding van de top sportieve locatie van Australië, de melboune Cricket Ground.

  10. Bezoek Docklands voor een maaltijd en een spectaculair uitzicht over de stad. Het uitzicht op de Westgate Bridge ‘s nachts is bijzonder indrukwekkend.

  Tags: , , , , , , , ,

Leave a reply