degsk.nl Nieuws en Informatie over zwemmen
 • Meer geld verdienen met Affiliate Marketing Wedstrijden

  0
  scissors
  April 21st, 2012adminNieuws

  Het lijkt erop dat bijna elk bedrijf die er nu een affiliate programma. Voor degenen onder u die niet al weten wat affiliate marketing is, is het in principe raken beloond voor het verzenden van het verkeer en leidt tot websites van bedrijven. Als u een website en plaatst een affiliate url op uw site, dan is een bezoeker klikt het en hoofden aan de adverteerders site en vult een formulier of iets koopt, zou je verdienen een commissie.

  Er zijn ook “affiliate netwerken”, die het huis van een heleboel verschillende affiliate biedt dus je hoeft niet te gaan van site naar site om verschillende aanbiedingen te voeren. Een uitstekende manier voor deze affiliate netwerken om meer aandacht en verkeer naar hun site te krijgen, is door het uitvoeren van affiliate marketing wedstrijden. Ze worden meestal in de prestaties, resultaten en verwijzing structuren.

  Bron: Affiliate Landing Pages

  1) Performance Based

  Een affiliate netwerk kan bieden 10% bonus of een set geldprijs voor een affiliate dat 50% meer inkomsten kan produceren in een set maanden versus

  de voorgaande maand. Deze geldprijs werkt als een stimulans, terwijl het helpen van de affiliate netwerk genereren van meer geld.

  2) Winst Op basis

  Veel affiliate netwerken houdt grote wedstrijd promoties voor iedereen in het netwerk. De prijs zou een grote reis op een cruise of iets van dien aard zijn, maar het is alleen toegekend aan de top 10 of 20 dochtermaatschappijen in een netwerk. Dit is een grote prijs, maar ook alleen beperkt tot de beste partners in het netwerk.

  Bron: Affiliate Certificering

  3) Referenties Op basis

  Een uitstekende manier om commissies te verdienen via affiliate netwerken is het nieuwe filiaal te sturen hun weg.

  Voor elke genoemde affiliate, je kon 1-5% commissie verdienen over het leven van hun inkomsten. Sommige netwerken zal je belonen met prijzen als je daarnaar verwijst de grootste uitgever van elke maand.

  Zoals u kunt zien, lopen affiliate marketing prijsvragen is een uitstekende manier om gemotiveerd te houden en relaties tijdens het maken van thhat individuele affiliate netwerk te onderscheiden van de anderen.

   

  Tags: , , , , ,

Leave a reply